Over NL Personal

Na jarenlange ervaring als Personal Assistant in dienstverband, heb ik gekozen voor het eigen ondernemerschap. Het is mijn passie om de praktische zaken van ondernemers uit handen te nemen, zodat zij ‘hun eigen werk’ kunnen doen. Ik heb gezien dat het ‘ontzorgen’ leidt tot ruimte in het hoofd, meer tijd en focus op de werkprocessen en prioriteit voor de dingen die waarde toevoegen voor de klant.

Nieske denkt

Ik ben een rationele, kritische denker en heb een frisse blik. Voor mij moeten dingen logisch zijn en een geheel vormen. Ik analyseer, definieer, classificeer en generaliseer. Je krijgt ook van mij te horen als ik denk dat het anders beter kan. Ik houd van een heldere structuur. Als ik teksten bijvoorbeeld beoordeel ga ik uit van het principe ‘tell, tell, tell’; wat wil je vertellen, vertel het, zeg wat je verteld hebt.

Heb ik even geen zin om te denken, dan ja ik lekker sporten. Zo staat mijn hoofd uit en kan ik ontspannen.

Nieske doet

Een hele hoop! Het liefst ben ik altijd bezig. Als het niet voor een ander is, dan is het voor mezelf. Zelfs als ik slaap beweeg ik. Veel is digitaal, maar ik hou er ook van om letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen te steken. Gewoon lekker ‘doen’; materiaal klaar maken of opruimen. Vooral de afwisseling tussen ‘denken’ en ‘doen’ vind ik prettig.

Ik heb gekozen voor eigen ondernemerschap om datgene te doen waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Ik combineer mijn werk met mijn gezin en ik merk dat ze elkaar wederzijds op een positieve manier beïnvloeden. Voor mij de ideale combinatie.

Nieske regelt

Veel mensen omschrijven mij als ‘een groot organisatietalent’. Dat is ook wat ik het liefste doe. Een vakantie of een groot evenement? Ik houd graag de touwtjes in handen. Dat begon al heel jong met activiteiten voor de korfbal. Bij de sportclub, vrienden, school of klanten, als er iets geregeld moet worden dan ben ik van de partij. Het geeft mij een kick, als alles op en top geregeld is en iedereen, ook ikzelf, onbezorgd kan genieten.