Tarieven

Weten waar je aan toe bent. Duidelijkheid en transparante afspraken. Dat is voor mij belangrijk.

Wil je vaste uren afspreken? Dan kun je mij voor een vast uurtarief, voor een vast aantal uren per week of per maand inhuren. Ben je liever flexibel, heb je een kleinere klus of wil je gewoon eerst uitproberen wat ik voor jou kan betekenen? Kies dan voor een strippenkaart.

Uur-factuur

Je wilt graag ondersteuning voor een eenmalige opdracht of voor een klein klusje. Wilt nergens aan vast zitten. Samen plannen we in wanneer ik jou ondersteun. Je kiest voor facturatie op uurbasis. Het uurtarief voor uitgevoerde werkzaamheden op uurbasis bedraagt € 75,00 per uur. Facturatie geschiedt achteraf.

Vast aantal uren per week of per maand

Je wilt graag de garantie dat ik elke week op het zelfde moment beschikbaar ben of dat je voor het aantal uur wat je afneemt voor je klaar sta. Afhankelijk van de vragen plannen we de diensten in per week of per maand. Flexibele ondersteuning met zekerheid. Het meest voordelige uurtarief ad € 60 per uur. Facturatie geschiedt maandelijks achteraf.

Strippenkaart

Je wilt graag regelmatig ondersteuning maar wilt niet vastzitten aan een vast aantal uren per week of maand. Kies dan voor een strippenkaart van 40 of 20 of 10 uur. De ondersteuning splits ik op in 15 minuten. De kosten variëren van 2.500 euro voor 40 uur, 1.300 euro voor 20 uur en 700 euro voor 10 uur. Facturatie geschiedt vooraf.