Praktische ondersteuning

Een extra hand voor datgene waar je niet goed in bent, geen tijd voor hebt of gewoon geen zin in hebt. Ondersteuning zonder verplichting.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van praktische zaken waar ik ondernemers in ondersteun.

Boekhouding

Het volledig voeren van de boekhouding. Het inboeken van de inkoopfacturen, het maken, versturen en boeken van de verkoopfacturen, crediteuren en debiteuren beheer, kilometer- en urenregistratie, bank verwerking, BTW aangiften, financiele rapportage, overzicht van lopende contracten en tips en tricks.

Administratie

Het opzetten van een overzichtelijke mappen structuur voor de volledige administratie zodat terugzoeken van documenten geen extra tijd meer kost. Archiveren van diverse documenten die van belang zijn voor de onderneming.

Projectondersteuning

Verwerken van aanmelding, inplannen van opleidingsmomenten, draaiboeken maken, materiaal maken, communicatie voorbereiden. Alles ter ondersteuning van een of meerdere projecten

Praktisch toepassen wet- en regelgeving

Het vertalen van wet- en regelgeving naar uitvoering in de praktijk, zoals AVG en de WMO. Ik zoek daarbij de grens op tussen wat echt noodzakelijk is en wat voor de klant begrijpelijk is en een toegevoegde waarde heeft. Klantvriendelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ook maak ik van wettelijke teksten, leesbare overeenkomsten die in de praktijk toe te passen zijn.

Coaching

Ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging of het sparren over nieuwe kansen in de markt. Vanuit een ander perspectief met je mee denken over problemen waar je tegen aan loopt.